Inloggen | Aanmelden
spaar met punten voor leuke cadeaus | cadeaubonnen

Een beloning die bij ú past

Uw mening is punten waard! Het aantal punten dat u ontvangt hangt af van het onderzoek. Doet u mee aan onze enquêtes dan spaart u bij een onderzoek van 10 minuten direct 200 punten, dat is 1 euro! Bij deelname aan een groepsdiscussie kan dit al gauw oplopen tot 3.000 punten, 15 euro!

Cadeaus, Doneer en val in de prijzen

Cadeaushop

Uw gespaarde punten kunt u inwisselen in onze cadeaushop voor leuke bonnen die bij u passen. In onze cadeaushop vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan cadeaubonnen van bol.com, HEMA, Fashioncheque, Wehkamp.nl en nog veel meer.

Punten doneren

Het GfK Panel steunt de goede doelen Villa Pardoes, Kika en het Rode Kruis. U kunt op ieder moment punten doneren aan deze goede doelen, het maakt niet uit hoeveel of hoe vaak. Villa Pardoes, Kika en het Rode Kruis zijn blij met elk punt dat u doneert!

GfK winnaars!

Als lid van het GfK panel bent u altijd winnaar! Omdat u per ingevulde vragenlijst punten verdient of omdat u meedingt in een verloting. Bij onze verlotingen kan het gaan om een verloting van punten (bijv. 20 x 4000 punten) of om de verloting van producten zoals een iPad.

We verwerken nu uw gegevens,
een ogenblik alstublieft...