Inloggen | Aanmelden
Spaar punten met leuke Enquêtes

Enquêtes

Ongeveer twee keer per maand nodigen we u uit om deel te nemen aan onze enquêtes. Deze online vragenlijsten kunt u waar en wanneer het u uitkomt invullen. Door deel te nemen aan onze enquêtes spaart u punten, en verdient u voor een vragenlijst van 10 minuten al gauw 200 punten, dat is 1 euro!

Enquêtes speciaal voor u

We vinden het belangrijk dat we u alleen uitnodigen voor onderzoek dat bij u past! Daarom hebben we Profiel Enquêtes en Uw Enquêtes.

Profiel Enquêtes
Met de Profiel Enquêtes leren wij u graag steeds beter kennen. Het is daarom belangrijk dat u aan deze vragenlijsten deelneemt en ervoor zorgt dat uw profielgegevens up-to-date zijn. Denk bijvoorbeeld aan een wijziging in uw huishouden (gezinsuitbreiding), de aanschaf van een nieuwe auto of uw eerste koophuis. Op die manier kunnen wij u gericht uitnodigen voor onderzoeken die bij u passen, waarmee u spaart voor leuke cadeaubonnen!

Uw Enquêtes
Op basis van uw interesses en achtergrond nodigen wij u uit voor Uw Enquêtes. Hoe deze enquêtes eruit zien hangt af van onze klanten. Vaak willen zij de mening van een specifieke groep mensen, het kan dan gaan over een specifiek product dat u regelmatig gebruikt, de supermarkt bij u om de hoek of uw favoriete merk pindakaas.

We verwerken nu uw gegevens,
een ogenblik alstublieft...