Inloggen | Aanmelden
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Vragen over Aanmelden

Hoe word ik lid van het GfK Panel?

Dat is heel gemakkelijk. Vul uw gegevens in op onze aanmeldpagina. We sturen u een uitnodiging per e-mail met een link naar een vragenlijst om uw persoonlijke profiel compleet te maken. Dit is nodig zodat we u kunnen uitnodigen voor onderzoeken die bij ú passen. Hiermee bevestigt u uw aanmelding voor het GfK Panel.

Kan ik ook meedoen?

Iedereen van 13 jaar en ouder is welkom in het GfK Panel. Het is belangrijk dat u een e-mailadres heeft om uitnodigingen voor deelname aan de vragenlijsten te ontvangen. Ook is toegang tot het internet nodig om onze online vragenlijsten in te kunnen vullen.

Kent u meer mensen die graag mee willen doen aan het GfK Panel? Ouders, broer, zus, vrienden en/of bekenden? Dat kan! Regelmatig kunt u sparen voor extra punten door iemand uit te nodigen.

Vragen over Deelname

Wat houdt deelname in?

In het GfK Panel geeft u een aantal keren per maand uw mening in een online vragenlijst, hiermee spaart u punten. De onderwerpen variëren per vragenlijst en sluiten goed aan op uw belevingswereld. De ene keer vragen wij naar uw klusgedrag of uw vakantieplannen, de andere keer welke hobby's u heeft of welke televisieprogramma's u kijkt.

Afhankelijk van uw interesses kunt u ook deelnemen aan andere leuke onderzoeken, zoals het invullen van uw Aankopen, het in kaart brengen van uw internetgedrag in onze Digital Trends onderzoeken etc. Kijk hier voor meer informatie over onze onderzoeken.

Hoe vaak wordt ik gevraagd om vragenlijsten in te vullen?

Wij versturen een aantal keren per maand uitnodigingen voor vragenlijsten. Omdat wij u alleen willen uitnodigen voor vragenlijsten die bij uw persoonlijk profiel passen kan het aantal uitnodigingen per persoon variëren. Om die reden is het belangrijk om uw profiel zo actueel mogelijk te houden.

We hopen natuurlijk dat u zo veel mogelijk meedoet aan onze vragenlijsten, maar u kunt per uitnodiging beslissen of u meedoet. U bepaalt zelf waar en wanneer u de vragenlijst invult.

Wat krijg ik als beloning?

Punten! Voor uw deelname aan onze onderzoeken ontvangt u een beloning in de vorm van punten. De vergoeding verschilt per onderzoek en hangt af van de lengte van de vragenlijst. Voor een onderzoek van 10 minuten ontvangt u 200 punten, dit komt overeen met 1 euro.

U kunt deze punten op verschillende manieren inwisselen (minimale waarde 10 euro). U kunt de gespaarde punten uit laten keren in de vorm van een cadeaubon; bol.com, Wehkamp, Kijkshop.nl en nog veel meer! Ook kunt u uw punten doneren aan een van onze goede doelen, zoals Villa Pardoes, het Rode Kruis en Kika.

Bij opzegging van het lidmaatschap vervalt het opgebouwde puntensaldo.

Vragen over Privacy

Waarom hebben jullie mijn persoonlijke gegevens nodig?

We hebben persoonlijke informatie nodig om (1) met u te communiceren over uw vragenlijst deelname; (2) om u uit te nodigen voor onderzoeken die bij ú passen; (3) voor de verwerking en analyse van de onderzoeksdata (bijv. mannen kopen gemiddeld vaker via internet dan vrouwen, jonge mensen vinden het leuker om naar de bioscoop te gaan dan oudere mensen etc.) en (4) te communiceren over verlotingen, wanneer u in de prijzen bent gevallen en bijvoorbeeld een iPad gewonnen heeft.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

De gegevens die u doorgeeft worden gebruikt om allerlei onderzoeksvragen mee te beantwoorden. De resultaten worden nooit op individueel niveau aan onze opdrachtgevers doorgegeven. Dit betekent dat uw naam en e-mailadres nooit worden gekoppeld aan de door u ingevulde antwoorden. GfK is aangesloten bij de MOA en onderschrijft de Wet Persoonsregistratie. Uw privacy is gegarandeerd (zie ook Privacy).

Ik heb mij ingeschreven bij het GfK Panel. Krijg ik nu ook e-mail van anderen?

Nee, wij geven uw gegevens niet door aan derden. Wij zullen nooit proberen om u een product of dienst te verkopen, en bedrijven die gebruikmaken van onze diensten, hebben geen toegang tot uw gegevens (zie ook Privacy).

Waarom heb ik een e-mail ontvangen met een link om lid te worden van het GfK Panel als ik hier niet zelf om heb gevraagd?

Het is mogelijk dat iemand een typefout heeft gemaakt en toevallig uw e-mailadres heeft gebruikt bij de aanvraag om lid te worden van het GfK Panel. Het is ook mogelijk dat iemand zonder u toestemming uw e-mailadres gebruikt. Als u geen lid wilt worden, maar wel e-mails blijft ontvangen, neem dan contact op met onze helpdesk.

Problemen met inloggen?

Bent u uw inloggegevens vergeten of lukt het niet om in te loggen? Kijkt u dan in uw bevestigingsmail om uw inloggegevens te achterhalen. Mocht u deze niet meer hebben, dan kunt u onderaan de inlogpagina een formulier vinden waarmee u uw inloggegevens kunt opvragen.

Kan ik de vragenlijst ook offline invullen?

Dit is niet mogelijk. Onze vragenlijsten staan online op het internet en tijdens het invullen van de vragenlijst dient u doorlopend verbinding met internet te hebben.

TeamViewer QuickSupport downloaden TeamViewer downloaden
We verwerken nu uw gegevens,
een ogenblik alstublieft...