Inloggen | Aanmelden
GfK Panel - de plek waar onderzoek en uw mening samen komen

Geef uw mening en spaar

Welkom bij het GfK Panel. Het GfK Panel is een online platform waar we het belangrijk vinden dat ook uw stem wordt gehoord. Geef uw mening in onze onderzoeken en spaar voor leuke beloningen van Bol.com, Wehkamp, Hema en nog veel meer! U wilt toch ook richting geven aan de toekomst van bedrijven en producten?
Onderzoek, Beloning, Verandering

Onderzoek dat bij ú past

Breng snel uw stem uit via een Quick poll, geef uw mening in online enquêtes of duik als mystery shopper undercover de winkels in. Het kan! Ontdek onze onderzoeken en beloningen en meld u aan als deelnemer aan het GfK panel. GfK staat voor kwaliteit, doet u met ons mee?

Een belonende ervaring

Spaar punten voor een beloning die bij u past! Onze cadeaushop biedt een ruime keuze aan cadeaubonnen op het gebied van lifestyle, fashion, elektronica. Steunt u liever een goed doel? Doneer uw gespaarde punten dan aan Villa Pardoes, Kika of het Rode Kruis. Ook verloten we leuke prijzen onder onze nieuwe leden, deelnemers aan profielonderzoeken en nog veel meer. Laat u verrassen!

Draag bij aan de toekomst

Your Voice, Your Choice! Uw stem levert een bijdrage aan de toekomst van winkels, fabrikanten, bedrijven en de overheid. Wilt u weten hoe en wat uw bijdrage en die van collega-panelleden is? We geven u als panellid een kijkje in de resultaten en delen graag interessante nieuwsitems met u.

Een leven zonder marktonderzoek

Ook benieuwd naar hoe het leven er zonder marktonderzoek uit zou zien? Bekijk onderstaande video...

We verwerken nu uw gegevens,
een ogenblik alstublieft...