GfK en het coronavirus

Indien mogelijk wordt momenteel door iedereen van GfK thuisgewerkt en wordt face-to-face onderzoek met panelleden uitgesteld of op een andere manier ingevuld. Zo proberen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We proberen u van dienst te zijn zoals u van ons gewend bent. Heeft u vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten via contact of stuur een e-mail naar gfkpanel.nl@gfk.com.

Met vriendelijke groeten,
GfK Panel Team


Ervaar het zelf!

Placeholder

Onderzoek dat bij u past

Uw mening geven in online enquĂȘtes en/of uw aankopen scannen? Ontdek onze onderzoeken.

Placeholder

Draag bij aan de toekomst

Als onderzoeker bouwt u mee aan de toekomst van kleine en grote merken, winkels, fabrikanten en overheid. Wij delen graag de resultaten met u.

Placeholder

Belonende ervaring

Spaar punten voor een beloning die bij u past! Cadeaubonnen op het gebied van lifestyle, fashion, elektronica en meer of steun een van onze goede doelen.
Image

Onderzoeken speciaal voor u

Als lid van het GfK Panel kunt u aan verschillende leuke onderzoeken meedoen. Naast dat wij graag uw eerlijke mening horen, is onderzoek vooral ook leuk! Maak snel kennis met onze onderzoeken, wat past bij u?

Onze onderzoeken
Image

Uw mening is het waard

Uw stem levert een bijdrage aan de toekomst van winkels, fabrikanten, bedrijven en de overheid. Weten hoe? Lees een aantal resultaten, gebaseerd op uw mening!

Ontdek de kracht van uw stem