• Word onderzoeker bij het GfK Panel en spaar voor leuke beloningen.

    Aanmelden

Een beloning die bij รบ past

Uw mening is punten waard! Bij het GfK Panel ontvangt u voor uw deelname aan onderzoeken een vergoeding in punten. Deze punten kunt u sparen en inwisselen voor leuke cadeaubonnen in onze cadeaushop. Het aantal punten dat u ontvangt hangt af van het onderzoek waaraan u deelneemt. Wanneer u 2.000 punten gespaard heeft kunt u deze inwisselen voor een bon t.w.v. 10,-. 

Cadeaushop

Uw gespaarde punten kunt u inwisselen in onze cadeaushop voor leuke bonnen die bij u passen. In onze cadeaushop vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan cadeaubonnen van Bol.com, PlayStation, Wehkamp.nl, Ticketmaster en nog veel meer.

Punten doneren

Het GfK Panel steunt de goede doelen Villa Pardoes, Kika en het Rode Kruis. U kunt op ieder moment punten doneren aan deze goede doelen, het maakt niet uit hoeveel of hoe vaak. Villa Pardoes, KiKa en het Rode Kruis zijn blij met elk punt dat u doneert!

GfK winnaars!

Als lid van het GfK panel bent u altijd winnaar! Omdat u bij een onderzoek punten verdient of omdat u meedingt in een verloting. Bij onze verlotingen kan het gaan om een verloting van punten (bijv. 20 x 4.000 punten) of om de verloting van producten.