Onze helpdesk staat klaar voor u!


Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op deze website, neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Vragen over Aanmelden

Aanmelden

GfK is een toonaangevend marktonderzoeksbureau in Nederland en een van de grootste marktonderzoeksbedrijven ter wereld. Onze 13.000 professionals hebben samen ruim 80 jaar ervaring in het verzamelen en analyseren van gegevens. Wij hebben onze roots in Duitsland, maar bieden diensten over de hele wereld. GfK werd in 1934 in Duitsland opgericht als marktonderzoeksbureau en levert nu als een van de grootste marktonderzoeksbureaus ter wereld belangrijke kennis van lokale markten in meer dan 100 landen.
Dat is heel gemakkelijk. Vul uw gegevens in op onze aanmeldpagina. We sturen u een uitnodiging per e-mail met een link naar een vragenlijst om uw persoonlijke profiel compleet te maken. Dit is nodig zodat we u kunnen uitnodigen voor onderzoeken die bij ú passen. Hiermee bevestigt u uw aanmelding voor het GfK Panel.
Iedereen van 13 jaar en ouder is welkom in het GfK Panel. Het is belangrijk dat u een e-mailadres heeft om uitnodigingen voor deelname aan de enquêtes te ontvangen. Ook is toegang tot het internet nodig om onze online enquêtes in te kunnen vullen. Kent u meer mensen die graag mee willen doen aan het GfK Panel? Ouders, broer, zus, vrienden en/of bekenden? Dat kan! Nodig ze uit voor het GfK Panel.

Vragen over Deelname

Deelname

In het GfK Panel geeft u een aantal keren per maand uw mening in een online enquête, hiermee spaart u punten. De onderwerpen variëren per enquête en sluiten goed aan op uw belevingswereld. De ene keer vragen wij naar uw klusgedrag of uw vakantieplannen, de andere keer welke hobby's u heeft of welke televisieprogramma's u kijkt. Afhankelijk van uw interesses en persoonlijk profiel kunt u ook deelnemen aan andere leuke onderzoeken, zoals het invullen van uw Aankopen, het in kaart brengen van uw internetgedrag in onze Digital Trends onderzoeken en meer.
Wij versturen een aantal keren per maand uitnodigingen voor enquêtes. Omdat wij u alleen willen uitnodigen voor enquêtes die bij uw persoonlijk profiel (geslacht, leeftijd etc.) passen kan het aantal uitnodigingen per persoon variëren. Om die reden is het belangrijk om uw profiel zo actueel mogelijk te houden. We hopen natuurlijk dat u zo veel mogelijk meedoet aan onze enquêtes, maar u kunt per uitnodiging beslissen of u meedoet. U bepaalt zelf waar en wanneer u de enquêtes invult.
Punten! Voor uw deelname aan onze onderzoeken ontvangt u een beloning in de vorm van punten. De vergoeding verschilt per onderzoek en hangt af van de lengte van de enquête. Voor een onderzoek van 10 minuten ontvangt u 200 punten, dit komt overeen met 1 euro. U kunt deze punten op verschillende manieren inwisselen (minimale waarde 10 euro). U kunt de gespaarde punten uit laten keren in de vorm van een cadeaubon; bol.com, Wehkamp, Kijkshop.nl en nog veel meer! Ook kunt u uw punten doneren aan een van onze goede doelen, zoals Villa Pardoes, het Rode Kruis en Kika. Bij opzegging van het lidmaatschap vervalt het opgebouwde puntensaldo.

Vragen over Privacy

Privacy

We hebben persoonlijke informatie nodig om (1) met u te communiceren over uw deelname; (2) om u uit te nodigen voor onderzoeken die bij ú passen; (3) voor de verwerking en analyse van de onderzoeksdata (bijv. mannen kopen gemiddeld vaker via internet dan vrouwen, jonge mensen vinden het leuker om naar de bioscoop te gaan dan oudere mensen etc.) en (4) te communiceren over verlotingen, wanneer u in de prijzen bent gevallen.

De gegevens die u doorgeeft worden gebruikt om allerlei onderzoeksvragen mee te beantwoorden. De resultaten worden nooit op individueel niveau aan onze opdrachtgevers doorgegeven. Dit betekent dat uw naam en e-mailadres nooit worden gekoppeld aan de door u ingevulde antwoorden. GfK is aangesloten bij de MOA en onderschrijft de Wet Persoonsregistratie. Uw privacy is gegarandeerd (zie ook Privacy).

Nee, wij geven uw gegevens niet door aan derden. Wij zullen nooit proberen om u een product of dienst te verkopen, en bedrijven die gebruikmaken van onze diensten, hebben geen toegang tot uw gegevens (zie ook Privacy).

Het is mogelijk dat iemand een typefout heeft gemaakt en toevallig uw e-mailadres heeft gebruikt bij de aanvraag om lid te worden van het GfK Panel. Het is ook mogelijk dat iemand zonder uw toestemming uw e-mailadres gebruikt. Als u geen lid wilt worden, maar wel e-mails blijft ontvangen, neem dan contact op met onze helpdesk.

Bent u uw inloggegevens vergeten of lukt het niet om in te loggen? Kijkt u dan in uw bevestigingsmail om uw inloggegevens te achterhalen. Mocht u deze niet meer hebben, dan kunt u onderaan de inlogpagina een formulier vinden waarmee u uw inloggegevens kunt opvragen.

Dit is niet mogelijk. Onze vragenlijsten staan online op het internet en tijdens het invullen van de vragenlijst dient u doorlopend verbinding met internet te hebben.