Onderzoeken

Voor ieder wat wils! Als deelnemer aan het GfK Panel doet u in de basis mee aan onze Enquêtes. Als u het leuk vindt, kunt u ook deelnemen aan andere onderzoeken van GfK. Dit kan variëren van het scannen van uw dagelijkse boodschappen tot het installeren van een app om uw internetgebruik te meten. Door deel te nemen aan onze onderzoeken spaart u punten die u kunt inwisselen in onze cadeaushop.

Enquêtes

Op basis van uw interesses en achtergrond nodigen wij u een aantal keer per maand uit om deel te nemen aan onze enquêtes. We vinden het belangrijk dat wij u alleen uitnodigen voor onderzoek dat bij u past!

Hoe deze enquêtes eruit zien, is afhankelijk van de wensen van onze klanten. Vaak willen zij de mening van een specifieke groep mensen over bijvoorbeeld het gebruik van een bepaald product of uw favoriete merk cola. Deze online enquêtes kunt u gemakkelijk via de app of via de link in de uitnodigingsmail invullen, waar en wanneer het u uitkomt.

Boodschappen scannen

Sparen voor leuke cadeaus met informatie over uw dagelijkse boodschappen? Doe mee aan het Scan Panel, help fabrikanten en winkeliers en bepaal wat er morgen in de winkels ligt.

Wij zijn benieuwd naar wat de Nederlandse consument koopt. Welke dagelijkse boodschappen doet u voor uw huishouden bijvoorbeeld bij de supermarkt, bakker en drogisterij? Scan uw boodschappen en informeer ons over uw aankoopgegevens. Met deze informatie kunnen wij trends in de markt ontdekken en klanten helpen met het aanbod van morgen. Wij verwachten dan ook dat u voor langere termijn deelneemt aan het Scan Panel.

Geïnteresseerd?
Is uw e-mailadres al bekend bij GfK Panel, laat het dan weten aan onze helpdesk. Bent u nog géén lid van het GfK Panel, dan dient u zich eerst direct aan te melden voor het algemene GfK Panel. Wij beoordelen later uw deelname aan de enquêtes en kijken zelf of er plaats is voor uw huishouden in het panel. Het Scan Panel dient namelijk een representatieve afspiegeling van Nederland te zijn.

Media

In onze media onderzoeken zijn wij benieuwd naar alles wat met media te maken heeft! Hierbij kunt u denken aan het bijhouden van een radio dagboek en het doorgeven van de tv-programma's die u kijkt. Ook zijn we benieuwd naar welke kranten/magazines u leest en met welke frequentie. De vraag welke websites of apps u leuk, interessant of boeiend vindt, meten we met een speciale app!

Voor deelname aan de media onderzoeken wordt u door ons uitgenodigd, omdat wij vaak op zoek zijn naar een representatieve afspiegeling van Nederland.