Onderzoeken

Voor ieder wat wils! Als deelnemer aan het GfK Panel word je uitgenodigd voor verschillende soorten onderzoeken. Daarnaast kun je meedoen aan andere onderzoeken van GfK. Bijvoorbeeld aan het Digital Trends onderzoek waarvoor je een app installeert op je smartphone en/of tablet of software installeert op je PC/Laptop. Door deel te nemen aan onze onderzoeken spaar je punten die je kunt inwisselen in onze Cadeaushop.

Vragenlijsten

Op basis van jouw interesses en achtergrondgegevens nodigen wij je een paar keer per maand uit om deel te nemen aan onze enquêtes. We vinden het belangrijk dat wij je alleen uitnodigen voor onderzoeken die bij jou passen!

Hoe deze vragenlijsten eruit zien, is afhankelijk van de wensen van onze klanten. Vaak willen zij de mening van een specifieke groep mensen weten, bijvoorbeeld over het gebruik van een bepaald product of dienst. Deze online vragenlijsten kun je gemakkelijk via de app of via de link in de uitnodigingsmail invullen. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Media-onderzoeken

In onze media-onderzoeken zijn wij benieuwd naar alles wat met media te maken heeft! Denk hierbij aan online mediagedrag; het gebruik van apps, bezoeken van websites, het kijken naar televisiezenders en het luisteren naar de radio. Dit meten wij via een speciale app en software. Ook zijn wij benieuwd naar welke kranten en tijdschriften je leest en hoe vaak.

Voor deelname aan de media-onderzoeken word je speciaal door ons uitgenodigd, omdat wij altijd op zoek zijn naar een representatieve afspiegeling van de Nederlandse bevolking.